Αν τυχόν έχετε πάψει να θυμάστε τις γεύσεις κάποιων μεζέδων, από αυτούς που εμφανίζονται αραιά στο τραπέζι και εκπλήσσουν με την ιδιαιτερότητά τους, μην θορυβείστε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει αρκετά πυκνά τώρα τελευταία σε όλους ή έστω στους πολλούς.
Ηρεμήστε, λοιπόν και αναλογιστείτε την άλλη πλευρά της επιτυχίας ενός επιτυχημένου τραπεζιού ιδιαιτεροτήτων. Το στρώσιμο και το στήσιμο των κεραμικών σκευών, της πορσελάνης, των κρυστάλλινων δοχείων και των ανοξείδωτων εργαλείων. Τα κηροπήγια, τα ανθοδοχεία, τα τραπεζομάντηλα και τις πετσέτες του φαγητού.
Η πρόταση των Μοντέρνων Καιρών για σήμερα είναι στρωμένη στο άδειο τραπέζι: απολαύστε αυτό που έχετε, δώστε χαρά με το τίποτα.
Ηρεμήστε, λοιπόν και αναλογιστείτε την άλλη πλευρά της επιτυχίας ενός επιτυχημένου τραπεζιού ιδιαιτεροτήτων. Το στρώσιμο και το στήσιμο των κεραμικών σκευών, της πορσελάνης, των κρυστάλλινων δοχείων και των ανοξείδωτων εργαλείων. Τα κηροπήγια, τα ανθοδοχεία, τα τραπεζομάντηλα και τις πετσέτες του φαγητού.
Η πρόταση των Μοντέρνων Καιρών για σήμερα είναι στρωμένη στο άδειο τραπέζι: απολαύστε αυτό που έχετε, δώστε χαρά με το τίποτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου