Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Βιταμίνες από σπίτι.

Ο πόλεμος συνεχίζεται. Κι οι ανάγκες αυξάνονται και λύσεις απαιτούνται. Ακόμη και για τα στοιχειώδη. Πώς για παράδειγμα θα διατηρείται γεμάτο το οικογενειακό καλάθι, "της νοικοκυράς" που έλεγαν κάποτε οι παλιοί.

Οι Μοντέρνοι Καιροί, έτοιμοι πάντα, προτείνουν άλλη μια λύση από το ένδοξο παρελθόν. Μια διέξοδο από την αγωνία της καθημερινής τροφοσυλλογής, που εγκρίνεται και από τις πιο πολυτελείς προϋποθέσεις της σύγχρονης υγιεινής διατροφής. 

Σύμφωνα με την ενθαρρυντική αφίσα, χρειάζεστε μόνο τα βασικά. Κατ' αρχάς το χαμόγελο της ελπίδας και της αφοσίωσης. Έπειτα, μια κουζίνα, που εσείς θα διαχειρίζεστε. Την πόρτα της, που θα μπορείτε να ελέγχετε και το μικρό ή μεγάλο ζωτικό χώρο ακριβώς έξωθεν. Εφόσον εξασφαλίσετε όλα αυτά κι έχετε δικαιοδοσία στους καρπούς των καλλιεργητικών σας κόπων, τότε πια δεν σας μένει παρά να ξεκινήσετε. 

Το δίκοχο του έμπειρου παλιού μαχητή στραβά στην κεφαλή, τα εργαλεία επ' ώμου και "Βιταμίνες, στοιχηθείτε, αρχίζει η μάχη των κηπευτικών." Προσοχή μόνο στον Bugs, φρουρείτε πότε πότε τα καρότα σας και καλή διασκέδαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου