Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Λικέρ φράουλα.

Εύκολο στην παρασκευή και γρήγορο στην ωρίμανση. Η μικροποτοποιΐα μας γνωρίζει νέες δόξες, γράφει καινούριες σελίδες εποποιΐας. Ελπίζουμε, μόνο, να πίνεται ευχάριστα, όσο ευχάριστη υπήρξε η έως τώρα διαδικασία προετοιμασίας του. Πάντως, έχουμε τα μέσα να το φέρουμε, συμπυκνώνοντας ή αραιώνοντας το τελικό, σε ζάχαρα και αλκοόλ. Για να δούμε αυτή τη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου