Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Πίνουμε τώρα.

Καλά πήγαμε και φέτος. Το σταφύλι που πατήσαμε αρχές Σεπτέμβρη στη Τζια, έγινε δέκα όλα κι όλα μπουκαλάκια διαυγέστερου από ποτέ και φυσικότατου κρασιού.

Σιγά σιγά τώρα αρχίζει το μοίρασμα, το κέρασμα, η απόλαυση της γεύσης.

Και το βαρελάκι δεν έχει αδειάσει ακόμη, έχουμε μέσα και τη δεύτερη φετεινή απόπειρα, το Βερτζαμί...

Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου